Kontaktujte nás: +420 734 864 763 | info@diberon-visage.cz
0 Kč

Centrum estetické péče Diberon visage

Ochrana osobních údajů

Společnost Diberon s.r.o., IČ 09329175, se sídlem Nad Ohradou 2637/15, 130 00 Praha, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, spisová značka C 240034, dále jen „Správce“ z důvodu vyřízení objednávky zpracovává tyto osobní údaje: 

  • jméno a příjemní,
  • adresa,
  • telefon,
  • e-mail,
  • v případě fyzické osoby podnikatele IČ, DIČ a název společnosti,
  • číslo bankovního účtu – platba pouze bankovním převodem,
  • IP adresa,
  • seznam objednaných služeb

což nám umožňuje GDPR ve čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR, z důvodu plnění smlouvy. Dále pak na základě oprávněného zájmu podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR zpracováváme osobní údaje: 

Osobní údaje zpracováváme na eshopu 3 roky od přijetí objednávky pro případné řešení problémů a reklamací, v účetním systému pak 10 let od vystavení faktury. Po uplynutí této doby Správce data vymaže. 

Osobní údaje předáváme těmto zpracovatelům:

  • poskytovateli softwaru: ZONER software
  • externí účetní:  Marika Vaníčková
  • STORMWARE s.r.o. - poskytovatel ekonomického a účetního systému
  • iPodnik Cloud s.r.o. - externí cloudové uložiště a práce s programem Pohoda
  • Seznam.cz, a.s. a Google za účelem sledování a měření konverzí a hodnocení obchodu
  • Reservio, s.r.o. – webová rezervační služba
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • právo na přístup ke svým osobním údajům
  • právo na opravu osobních údajů, popř. omezení zpracování
  • právo na výmaz osobních údajů
  • právo vznést námitku proti zpracování
  • právo na přenositelnost údajů
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně emailem na info@diberon-visage.cz, nebo písemně dopisem na adresu: Diberon s.r.o., Klánovická 487/2a, 198 00  Praha 9
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů. 

Naše registrace u Úřadu pro ochranu osobních údajů má číslo 00040148.

 

 Zabezpečení:

  • Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  • Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

V Praze dne 23.5.2018